Λούκας Σάσα: «Είμαστε σε καλή φάση» (vid)

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Είμαστε σε καλή φάση» (vid)

bet365

Ο Λούκας Σάσα κατέθεσε τις εκτιμήσεις του ενόψει του πρώτου αγώνα (6/2, 19:00) του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος των «κίτρινων» στάθηκε στη σημασία της διατήρησης του μηδέν παθητικού αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο και γενικώς είμαστε σε καλή φάση. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Στους αγώνες με την Ξάνθη, το πρώτο παιχνίδι ήταν εκτός έδρας, τώρα όμως είναι στην έδρα μας. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά θέλουμε να πάμε στον τελικό οπότε πρέπει να περάσουμε το εμπόδιό του», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Ο Ατρόμητος θα έρθει να παίξει με αντεπιθέσεις οπότε το πρώτο μέλημα για μας είναι να μη δεχθούμε γκολ και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε εμείς ένα γρήγορο γκολ για να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα ώστε να πάμε στην Αθήνα έχοντας ένα σκορ υπέρ μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε και στη δίψα του κόσμου για έναν τίτλο. «Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος το Κύπελλο και πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα