ΠΑΟΚ: Εκτός Μάτος και Καντουρί ενόψει Παναθηναϊκού

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Εκτός Μάτος και Καντουρί ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Ποιοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Μαροκινός μέσος κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Αποτελεί απόφαση του προπονητή στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει και πρόκειται να δώσει η ομάδα», ήταν η εξήγηση που δόθηκε από τον επίσημο ΠΑΟΚ για την απουσία του Λέο Μάτος από την αποστολή.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ήρθε η ώρα της πρώτης μάχης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την… μονοήμερη προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (04.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γύρισαν τον διακόπτη, άφησαν πίσω τους το κακό βράδυ στο ΟΑΚΑ και πλέον στοχεύουν στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πάρουν σημαντικό προβάδισμα ενόψει ρεβάνς.

Η ομάδα είχε την ευκαιρία για μόλις μία κανονική προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου και περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια rondo, μετά μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Οι μοναδικοί απόντες είναι οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κρέσπο που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους Πράσινους που αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Παπαδόπουλο, Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλη , Μιχαηλίδη , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκα , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιό , Σφιντέρσκι , Άκπομ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα