Λούκας Σάσα: «Και το γκολ είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου»

Λούκας Σάσα: «Και το γκολ είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Και το γκολ είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου»

bet365

Ο Λούκας Σάσα επιβεβαίωσε ότι το γκολ είναι μέρος του παιχνιδιού του καθώς σημείωσε το τέταρτο φετινό γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος μέσος σημείωσε το πρώτο γκολ του Άρη στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του αλλά και στο γκολ που πάντα τον κάνει χαρούμενο. «Ο βασικός μου ρόλος είναι αμυντικός, να δίνω δύναμη και ισορροπία στην ομάδα, ωστόσο, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να προωθηθώ το κάνω. Είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος που σκόραρα γιατί και το παραγωγικό κομμάτι είναι τομέας του παιχνιδιού μου».

Σκιαγραφώντας το παιχνίδι εκτίμησε ότι η ομάδα του κυριάρχησε μετά το εις βάρος της γκολ. «Ήταν στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση και το καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δύσκολο. Ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν για να μας πιέσουν, να σκοράρουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση. Πέτυχαν νωρίς το γκολ εμείς όμως εμείς αντιδράσαμε γρήγορα και αποκτήσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα έλεγα όμως ότι ηρεμήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας μετά την ισοφάριση γιατί στο δεύτερο ημίχρονο αποκτήσαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγών παίζοντας έξυπνα και ώριμα», είπε.

Ερωτηθείς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και χαίρομαι που μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, κάθε αγώνας έχει μεγάλη αξία και ανεξαρτήτως της δυσκολίας του αγώνα, πάντα στοχεύουμε στη νίκη και γι’ αυτή θα πάμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα