ΑΕΚ: Οριστική η αναβολή στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οριστική η αναβολή στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε οριστική αναβολή, όπως αναμενόταν, οδηγήθηκε η πρώτη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε οριστεί για την Τετάρτη (8/1) στις 17:15.

Υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται την Τετάρτη στις 15:00 στην Καλαμάτα) η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε έγγραφο προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού με το οποίο ουσιαστικά ζητούσε την αναβολή της αναμέτρησης των κιτρινόμαυρων στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε πως το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά με συνέπεια οι παίκτες της να αποχωρήσουν από τα Σπάτα για τα σπίτια τους, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση από το Υφυπουργείο, η οποία ανέφερε:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης».

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της η Ένωση είχε συναινέσει αρχικά στο αίτημα της ΕΠΟ να μεταφερθεί η ώρα της έναρξης του αγώνα στην Τρίπολη από τις 15:00 στις 17:15 για λόγους ασφαλείας, ωστόσο το αίτημα της Αστυνομίας προς το Υφυπουργείο για οριστική αναβολή της αναμέτρησης ήταν καθοριστικό. Πλέον αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα