ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0: Η μαύρη «θύελλα»... πέταξε εκτός Κυπέλλου την βυσσινί! (vid)

Gazzetta team
ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0: Η μαύρη «θύελλα»... πέταξε εκτός Κυπέλλου την βυσσινί! (vid)

bet365

Η ΑΕΛ κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα, αλλά το βαρύ 3-0 του πρώτου ματς δεν... γύρισε και έτσι οι Θεσσαλοί είναι τα «πρώτα θύματα» της Σούπερ Λίγκας στο Κύπελλο Ελλάδος! Στους 16 οι Μεσσήνιοι, όντας η 2η ομάδα της Γ΄εθνικής που συνεχίζει.
Την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει η Καλαμάτα, παρά την ήττα που γνώρισε απόψε στον κάμπο από την ΑΕΛ με 1-0. Το 3-0 του πρώτου αγώνα είναι εκείνο που έδωσε στη «Μαύρη Θύελλα» το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο και μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες φέρνουν τη διοίκηση έτοιμη να μοιράσει και έξτρα πριμ
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μπέρτο, Μόρα, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπούστος, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε στη μεσαία γραμμή και τους Ουάρντα, Ντάουντα στην επίθεση.
Από τα πρώτα λεπτά φαίνονταν πως το ματς θα είχε ρυθμό, αφού το αποτέλεσμα της Μεσσηνίας «ανάγκαζε» τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά. Αυτό συνεπάγονταν κενούς χώρους και στο 27' οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να τους εκμεταλλευτούν, αλλά ο Κρίστινσον αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Στεργίδη. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τη Λάρισα ήταν στο 30΄με τον Μπούστος, ενώ μέχρι την ανάπαυλα απείλησε από μία φορά με τους Μπέρτο, Ουάρντα.
Ετσι στη λήξη του ημιχρόνου δεν υπήρχε σκορ και το δεύτερο ξεκίνησε με την ΑΕΛ να παίζει... φουλ επίθεση. Μάλιστα βρήκε ένα γρήγορο γκολ, καθώς στο 48' ο Ουάρντα ευστόχησε από την άσπρη βούλα (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε χέρι του Τσιβιλεκίδη).
Πλέον ο αγώνας παίζονταν στο «μισό» των φιλοξενουμένων, οι οποίοι όμως είχαν τον Στεφανάκο σε πολύ καλή βραδιά. Ο γκολκίπερ τους είπε «όχι» στους Κάτσε, Ουάρντα στη διπλή ευκαιρία του 64' και στον Μόρα (κεφαλιά, 78'), ενώ ήταν σταθερός σε όλες τις κινήσεις του, Την ίδια στιγμή οι Μπούστος, Στάνκοβιτς, Ντάουντα αστόχησαν από καλή θέση, ενώ στο 87' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Ντάουντα, με τη φάση να δείχνει οριακή.
Ετσι μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Λάρισα έγινε η πρώτη, χρονικά, ομάδα της SL που έμεινε εκτός διοργάνωσης.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος(46' Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46' Νουνιτς), Ντάουντα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (81' Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57' Μπάμπιτς), Βουκμίροβιτς (85' Ράκιτς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα