Άκπομ στο gazzetta.gr: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» (pics-vids)

Άκπομ στο gazzetta.gr: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» (pics-vids)

Άκπομ στο gazzetta.gr: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» (pics-vids)

bet365

Ο Τσούμπα Ακπομ θα κάνει πολλές μέρες να συνειδητοποιήσει ότι με το δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδας.

Ο Τσούμπα Άκπομ βγήκε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του MVP του τελικού και έχοντας περασμένο στο λαιμό το μετάλλιο του κυπελλούχου Ελλάδας.

Όμως, αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση δεν ήταν ούτε το τρόπαιο, ούτε το μετάλλιο. Ο Άγγλος φορ επέλεξε και φόρεσε ένα μπλουζάκι του ιστορικού συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4» το οποίο έγραφε: «Βαριά βιομηχανία οπαδών»!

Πάντως, ούτε στην ανάρτηση που έκανε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματά του. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, το νταμπλ είναι ασφαλισμένο», απλά έγραψε και πόσταρε δύο φωτογραφίες στη μια μάλιστα δείχνει το μπανταρισμένο χέρι στο οποίο πριν από περίπου ένα μήνα είχε υποστεί κάταγμα, όπου είχε γράψει με στυλό: «Στο θεό που πιστεύουμε»!

«Συγχαρητήρια φίλε μου, το άξιζες», του έγραψε από την Πορτογαλία ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο είχε όρεξη για να τον πειράξει γράφοντας «MVWhat? Football is amazing», δηλαδή «ΜV… ποιος; Το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό».

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει, πιθανότατα αύριο να καταλάβω την σημασία και την ιστορική αξία, αλλά αξίζαμε αυτό το κύπελλο, αξίζαμε και το πρωτάθλημα», παραδέχθηκε ο 23χρονος Άγγλος φορ των νταμπλούχων Ελλάδας και στάθηκε στην απουσία του κόσμου της ομάδας από τον τελικό και από αυτή την πολύ σημαντική στιγμή του συλλόγου.

«Μπορεί να απουσίαζαν από τον τελικό, αλλά τους αισθανόμαστε κάθε μέρα κοντά μας, ασφαλώς και αξίζει πολύ περισσότερο αυτό το κύπελλο στον κόσμο του ΠΑΟΚ», τόνισε και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν. Η φετινή ήταν μια πολύ σκληρή χρονιά, αλλά δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά, τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Στο τέλος αποθέωσε τον Δημήτρη Πέλκα για την ασίστ του αλλά και την πρόβλεψη που έκανε ότι θα σκοράρει στον τελικό. «Είναι παικταράς! Μου είπε πριν από το παιχνίδι ότι θα σκοράρω και θέλω να τον ευχαριστήσω».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα