Πέλκας: «Ήταν όνειρο ζωής»

Πέλκας: «Ήταν όνειρο ζωής»

Gazzetta team
Πέλκας: «Ήταν όνειρο ζωής»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αποθέωσε τον Μαλεζά και αναφέρθηκε στους τίτλους που... έρχονται!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και έδωσε με καταπληκτική ενέργεια την ασίστ στον Άκπομ για το γκολ της νίκης, είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Ήταν όνειρο ζωής να σηκώσω ένα Κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον Μαλεζά που μου το επέτρεψε. Είναι σημαία, αξίζει τα καλύτερα και είναι καταπληκτικό παιδί. Ένιωθα ότι το αξίζω και ήταν όνειρο ζωής.

Από κει και πέρα, ήταν ιστορικό το αποψινό Κύπελλο γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία μας κάναμε το νταμπλ. Χαίρομαι που κάναμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Αυτούς που είναι εδώ και όσους μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε για να έρθουν και άλλα τρόπαια στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα