Κύπελλο Ελλάδος: Παραμένει μονόδρομος ο τελικός με προσκλήσεις!

Κύπελλο Ελλάδος: Παραμένει μονόδρομος ο τελικός με προσκλήσεις!

bet365

Συνεχίζει να είναι μονόδρομος η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με προσκλήσεις παρότι η οριστική απόφαση δεν αναμένεται εντός της Παρασκευής.

Όπως έχουμε γράψει ξανά οι βασικές επιλογές ήταν και παραμένουν δύο: τελικός με λίγο ή αισθητά περιορισμένο κόσμο από τις δύο ομάδες και η άλλη στο στιλ που είχε γίνει ο τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, δηλαδή με προσκλήσεις.

Στην παρούσα φάση - παρά τις σχετικές διαρροές - οριστική και επίσημη απόφαση δεν υπάρχει. Ωστόσο οι πιθανότητες για τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ με προσκλήσεις είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα μάλλον μοιάζει με μονόδρομο παρά τις όποιες αντιδράσεις και θέσεις που έχουν διατυπωθεί για τελικό με κόσμο ενώ οι πληροφορίες θέλουν σχεδόν όλους τους εμπλεκόμενους να φοβούνται τυχόν επεισόδια αλλά και τις κυρώσεις που μπορεί να υπάρξουν από κάτι τέτοιο. Πάντως το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να προκύψουν οι τελικές και επίσημες αποφάσεις. Κοινώς επίσημη ή οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα