Ο Λουτσέσκου δε φοβάται το «rotation»!

Ο Λουτσέσκου δε φοβάται το «rotation»!

Ο Λουτσέσκου δε φοβάται το «rotation»!

bet365

Η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε εντύπωση, με Ολιβέιρα και Πέλκα να μένουν εκτός, αλλά υπάρχουν απαντήσεις…

Στο άκουσμα του «κοψίματος» τόσο του Σέρτζιο Ολιβέιρα, όσο και του Δημήτρη Πέλκα από την αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν με τις αποφάσεις που πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η επίσημη τοποθέτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κάνει λόγο για «ειδική διαχείριση και μέρος του rotation» σ’ ότι αφορά τον Πορτογάλο μέσο, ενώ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό κρίθηκε προτιμότερο «να μην πάρει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς προέρχεται από τραυματισμό».

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι δε φοβάται να πάρει γενναίες αποφάσεις ακόμη και πριν από τόσο κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια. Στόχος του είναι «να κρατήσει τα αποδυτήρια», αλλά και να αποδείξει ότι είναι δίκαιος απέναντι σ’ όλους τους 26-27 παίκτες του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Στο θέμα της διαχείρισης του έμψυχου υλικού ο Λουτσέσκου παίρνει άριστα μέχρι σήμερα και αυτό αντικατοπτρίζεται στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, δύο θεσμούς που ο «Δικέφαλος» θέλει να κατακτήσει φέτος και να φτάσει στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο προερχόμενος από γκολ και καλή εμφάνιση Σέρτζιο Ολιβέιρα, με δεδομένη και την απουσία του Χοσέ Μαουρίσιο, θα ήταν μια σίγουρη επιλογή για τη μεσαία γραμμή δίπλα στον φορμαρισμένο Εβγέν Σάχοφ, ωστόσο ο 50χρονος προπονητής επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Γιόζιπ Μίσιτς, προκειμένου να τον κρατήσει ενεργό, όπως θα κάνει και με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ, μια ακριβή και πολυδάπανη μεταγραφή του Ιανουαρίου, μέχρι τώρα δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκεί όπου το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο δεν αλλάζει με τίποτα, αλλά δεν γκρινιάζει καθόλου, ξέρει ότι στο κύπελλο θα έχει τις ευκαιρίες του, όπως συμβαίνει και αναμένεται να συμβεί και στον αυριανό ημιτελικό.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και άλλοι παίκτες του πάγκου, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιαννούλη στην αρχική ενδεκάδα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια στα χαφ, όπως δοκιμάστηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με την Ξάνθη, εκεί όπου δεν ξεκίνησε ο Τσούμπα Άκπομ, δεν έπαιξε καθόλου ο Ομάρ Ελ Καντουρί, παίκτες που μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα τους δούμε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα