Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου με... αστερίσκο!

Gazzetta team
Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου με... αστερίσκο!

bet365

Η ΕΠΟ μέσω της προκήρυξης του Κυπέλλου έκανε γνωστό πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας αποκλείουν την διεξαγωγή του εκεί, που σε αυτή την περίπτωση θα οριστεί νέα έδρα...

Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τη νέα σεζόν, εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας αποκλείουν την διεξαγωγή του εκεί. Αυτό προκύπτει από την προκήρυξη της ΕΠΟ, όπου αναφέρεται πως σε αυτή την περίπτωση θα οριστεί νέα έδρα η οποία θα πληροί της προϋποθέσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το Άρθρο 5, αναφέρει:

«Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται η 18/05/2019.

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α.

Η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του Αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), κατά την διαδικασία που προβλέπουν οι Κανόνες του Παιχνιδιού ( Laws of the Game)».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα