«Οπαδοί της Παρτιζάν έρχονται ΟΑΚΑ για τον τελικό»

Gazzetta team
«Οπαδοί της Παρτιζάν έρχονται ΟΑΚΑ για τον τελικό»

bet365

Στοιχεία για ενδεχόμενο επεισοδίων στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται τα στοιχεία για το ενδεχόμενο να προκληθούν επεισοδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, κάτι που αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου (εποπτεύει τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), διαβίβασε τα στοιχεία και ανώνυμη επιστολή, η οποία περιγράφει πως μπαίνουν οι χούλιγκανς στους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου αναφέρεται πως «υπάρχουν πληροφορίες για ταξίδι στην Αθήνα οπαδών της Παρτιζάν Βελιγραδίου, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους φίλους του ΠΑΟΚ». Οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές διαθέτουν στοιχεία ότι περίπου 50 οπαδοί της Παρτιζάν θα ταξιδέψουν οδικώς και σιδηροδρομικώς, έχοντας μάλιστα στη διάθεσή τους εισιτήρια του τελικού.

Σε αυτή την κατεύθυνση η αστυνομία θα απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση φιλάθλου την Παρασκευή. Θα τηρηθεί με ακρίβεια το σχέδιο για μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ αποκλειστικά το Σάββατο, ημέρα του αγώνα.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" ΓΙΑ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ"
Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου απέστειλε στο τμήμα αθλητικής βίας την έρευνα για πρόκληση επεισοδίων ενόψει του τελικού. Ο κ. Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για μία ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ Original και παράλληλα ερευνά όσα αποκαλύφθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στην τηλεοπτική «Δίκη» για «ραντεβού θανάτου» μεταξύ των οπαδών των δύο φιναλίστ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα