Απογοήτευση (και) στον κόσμο και παρουσία οπαδών στον Ρέντη!

Απογοήτευση (και) στον κόσμο και παρουσία οπαδών στον Ρέντη!

Gazzetta team
Απογοήτευση (και) στον κόσμο και παρουσία οπαδών στον Ρέντη!

bet365

Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού ήταν στον Ρέντη για να εκφράσει τα έντονα παράπονά της μετά την ήττα - αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Αποδοκιμασίες και δυσαρέσκεια για διοίκηση - παίκτες με κάποιους οπαδούς να χτυπούν το πούλμαν.

Ατρόμητος Αθηνών- ΠΑΟΚ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο με δεύτερη ήττα μέσα σε λίγες μέρες από την ΑΕΚ, έκανε πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού να βρεθούν στον Ρέντη. Συγκεκριμένα περισσότεροι από 300 πήγαν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή και να διατυπώσουν τα έντονα παράπονά τους για την εικόνα του συλλόγου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και φυσικά τον αποκλεισμό. Αποδέκτες των παραπόνων του κόσμου είναι τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο και παίκτες και ειδικά κάποια βαριά... χαρτιά της ομάδας, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που ήταν εκεί που κινήθηκε προς το πούλμαν της ομάδας, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του. Ορισμένοι οπαδοί χτυπούσαν μάλιστα το πούλμαν και χρησιμοποιούσαν υβριστικές εκφράσεις, δείχνοντας σαφέστατα ενοχλημένοι ενώ ζητούσαν από τους παίκτες να... πετάξουν τις φανέλες. Πολλά ήταν και τα συνθήματα εναντίον των παικτών με το «ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ...» να είναι αυτό που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο, ενώ επίσης φώναζαν και το «Θρύλε για θυμήσου τα πέτρινα σου χρόνια, πρωταθλητή σε κάναμε με πέτρες και καδρόνια». Επίσης ότι αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό.

Ήδη πάντως θυμίζουμε πως στο Λιμάνι υπάρχουν έντονα παράπονα και από τους παράγοντες της ομάδας για τους ποδοσφαιριστές.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΟΕ, ΖΙΛΕ

Από τους διοικούντες την ομάδα, όπως ο Βρέντζος, ζητήθηκε να γίνουν άμεσα οι αλλαγές που θα φέρουν τον σύλλογο στον σωστό δρόμο. Στο στόχαστρο βρέθηκε ακόμα και ο Φορτούνης, για τον οποίο υπήρξε απογοήτευση και δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του. Επίσης και οι Οφόε και Ζιλέ. Οι 300 και πλέον οπαδοί που βρέθηκαν στον Ρέντη αποχώρησαν λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα