ΟΦΗ: «Κάνουμε το ΟΑΚΑ ασπρόμαυρο!»

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του την ιστορική πρόκληση να συνδυάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του με ένα τρόπαιο. Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το βράδη της 17ης Μαΐου (20:00) και θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 10.000 φιλάθλους, με τους περισσότερους εξ αυτών να έρχονται από τη Μεγαλόνησο με... αεροπλάνα και βαπόρια.
Παραμονή του τελικού ο ΟΦΗ ζήτησε από τους Ομιλίτες να ντυθούν στα ασπρόμαυρα, ώστε να δημιουργηθεί μία όμορφη εικόνα στις κερκίδες.
«Το Σάββατο 17 Μαΐου φοράμε ΜΟΝΟ ασπρόμαυρα ρούχα και πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα και να ωθήσουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου!
Από τις 16:30 η μπουτίκ OFI Crete FC, θα έχει κατάστημα με όλη τη σειρά merchandise του τελικού Kυπέλλου Ελλάδας Betsson, έξω από τη θύρα 19», αναφέρει το σχετικό μήνυμα του ΟΦΗ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.