ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Με πάνω από 52.000 φιλάθλους ο τελικός, οι τιμές και η προτεραιότητα των Κρητικών
Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (28/4) πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, παρουσία ανθρώπων του ΟΦΗ, του Ολυμπιακού και όλων των αρμόδιων φορεών.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως οι δυο φιναλίστ θα πάρουν από 21.939 εισιτήρια, ενώ περίπου 10.000 θα πάρει η ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει πως στην ποδοσφαιρική «γιορτή» της 17ης Μαΐου θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ πάνω από 52.000 φίλαθλοι.
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν από 15 έως 40 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι στα 15 και στα 20 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά των 25 ευρώ, ενώ λίγα θα είναι τα «40αρια».
Βγαίνουν και πρέπει να εξαντληθούν άμεσα τα εισιτήρια του ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτημα να αρχίσει να πουλάει εισιτήρια νωρίτερα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, λόγω του ζητήματος της μετακίνησης, το οποίο έγινε αποδεκτό. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των τελευταίων ετών και κάθε ένας εξ αυτών θα μπορεί να πάρει έξτρα έναν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.
Μετά από ένα διάστημα η πλατφόρμα των εισιτηρίων του ΟΦΗ θα ανοίξει για κάθε ενδιαφερόμενο. Ο ΟΦΗ αναμένεται να θέσει σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τετάρτη (30/4) ή Πέμπτη (1/5). Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί από την αστυνομία και ένα μέρος συνάντησης των Ομιλιτών, στα βόρεια προάστια, από όπου θα ξεκινήσουν για το Ολυμπιακό Στάδιο.
H ΕΠΟ δεν πρόκειται να επιτρέψει να μείνουν κενές θύρες στο μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του ΟΦΗ πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την αγορά των εισιτηριών τους. Εάν λίγες μέρες πριν τον τελικό έχουν μείνει πολλά απούλητα εισιτήρια από την πλευρά των Κρητικών, θα αναπροσαρμοστεί το σχέδιο κατανομής των εισιτηρίων για τις δύο ομάδες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

