Ράσταβατς: «Χωρίς τον κόσμο θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς»
Το φαβορί του ζευγαριού για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε σήμερα (26/2) ο ΟΦΗ, μετά το 1-0 που νίκησε τον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη και ενόψει της ρεβάνς του Απριλίου στο «Γεντί Κουλέ» (2/4).
Οι Κρητικοί είχαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη συμπαράσταση 1.500 φίλων τους και μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός τους Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στην παρουσία του κόσμου τους. «Το να πάμε στον τελικό κυπέλλου είναι σαν να κάνουμε ένα θαύμα. Για να φτάσουμε στον τελικό πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Οταν έχεις τέτοια υποστήριξη ανεβαίνει το επίπεδο της υποχρέωσης που έχεις. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι και ανταποκριθήκαμε παίρνοντας αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το επόμενο στο γήπεδό μας θα είναι διαφορετικό. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε για εκείνο με τη Λαμία. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ξέραμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί μετά από τα πρώτα 10 λεπτά. Πάντα δείχνουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο. Τώρα έχουμε και διάρκεια και αυτό πιστεύω ότι είναι αυτό που κάνει την διαφορά», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Θέλουμε να παίζουμε παιχνίδια με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Θέλουμε να έχουν αυτή την εικόνα τα γήπεδα. Πιστεύω ότι χωρίς τον κόσμο θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς σήμερα. Μόνο μαζί είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Για εμένα οι φίλοι μας είναι πολύ σημαντικοί».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
