Άρης: Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό των γραφείων της ΠΑΕ Άρης

Άρης: Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό των γραφείων της ΠΑΕ Άρης

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τη φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr, ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τη φωτιά που προκλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης καθώς σύμφωνα με τις έρευνες των αρμοδίων διωκτικών αρχών οφείλεται σε εμπρησμό. «Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων (τα δύο τελευταία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου). Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα