Φραπάρ: Επικοινωνία με την UEFA από το πρωί, ενήμερη για όλα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Newsroom
Η Φραπάρ μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου

bet365

Η επικοινωνία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τη Στεφανί Φραπάρ για την... εμπειρία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η αναφορά που πιθανότατα θα ζητηθεί από την ΚΕΔ.

Μπορεί ο Αρης να (λέει ότι θα) κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA εναντίον της ρέφερι, Στεφανί Φραπάρ και του VAR, Χαμίντ Γκεναουί, στο τελικό Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά η UEFA είχε επικοινωνήσει από το πρωί με τη διάσημη Γαλλίδα διαιτητή για να ακούσει τη δική της άποψη σχετικά με όσα συνέβησαν χθες, μετά τη λήξη του αγώνα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήταν ενήμερη για τα συμβάντα με το... κυνηγητό εντός του «Πανθεσσαλικού», βάσει των φωτογραφιών και των videos που έκαναν το γύρο της Ευρώπης, όμως τα στελέχη της ήθελαν να συζητήσουν με την ίδια τη Φραπάρ για δύο λόγους.

Κατά πρώτον για να την ακούσουν και να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο έχει επηρεαστεί ψυχολογικά (πρωτοφανές για την ίδια όχι μόνο το κυνηγητό με τη «φυγάδευση» από αστυνομικούς, αλλά και ο... περιορισμός στα αποδυτήρια και η μη παραλαβή μεταλλίου για λόγους... ασφαλείας) και κατά δεύτερο για μια «χειροπιαστή» ετυμηγορία περί των γεγονότων, ανεξάρτητα από τους ισχυρισμούς ομάδων και μέσων ενημέρωσης.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA πιθανότατα θα ζητήσει από την ΚΕΔ αναλυτικό report για το τι συνέβη στο Πανθεσσαλικό και θα... δούμε κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν πώς θα κινηθεί. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει να βοηθά τον εκάστοτε πρόεδρο της ΚΕΔ με ορισμούς ξένων διαιτητών στα ντέρμπι ή θα... κλείσει την κάνουλα. Θυμίζουμε ότι υπήρχαν δημοσιογραφικές αναφορές για «εμπάργκο» της UEFA μετά την περυσινή επίθεση κατά του Ιταλού διαιτητή Ντάβιντε Μάσα (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-3), οι οποίες όπως αποδείχθηκαν άστοχες, καθώς ουκ ολίγοι ξένοι διαιτητές ήρθαν στη χώρα μας για αμέτρητα ντέρμπι. Μέχρι και η κατά τεκμήριο κορυφαία διαιτητίνα στον κόσμο ήρθε. Και... έζησε τη «Greek experience» στον τελικό με «μότο» της ΕΠΟ το «Football is Life».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα