Θέμα στην Equipe τα επεισόδια με τη Φραπάρ: «Της επιτέθηκε ο πρόεδρος του Άρη»

Θέμα στην Equipe τα επεισόδια με τη Φραπάρ: «Της επιτέθηκε ο πρόεδρος του Άρη»

Newsroom
Η Φραπάρ

bet365

Το ενδιαφέρον των Γάλλων κέντρισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με την Equipe να αναφέρεται στα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό και στις επιθέσεις που δέχτηκε η συμπατριώτισσα τους, Στεφανί Φραπάρ.

Η Στεφανί Φραπάρ βρέθηκε στο επίκεντρο των έντονων διαμαρτυριών από πλευράς Αρη μετά το πέρας του τελικού με τον Παναθηναϊκού (όπου η ομάδα του Μάντζιου έχασε με 1-0).

Μάλιστα έγιναν λεκτικές επιθέσεις προς την εν λόγω διαιτητή και από παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και από τον ισχυρό άνδρα της, Θόδωρο Καρυπίδη.

Τα επεισόδια με τη Φραπάρ στο Πανθεσσαλικό κέντρισαν και το ενδιαφέρον των Γάλλων. Η «L' Equipe» συγκεκριμένα στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Στεφανί Φραπάρ και στα όσα έγιναν στον Βόλο. Οι Γάλλοι στάθηκαν στις αποφάσεις της Φραπάρ και στις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη και από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

«Μια πρωτιά με γεγονότα. Η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97'. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη», έγραψε χαρακτηριστικά το μεγάλο γαλλικό Μέσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα