Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό και η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να σηκώσει το έβδομο ευρωπαϊκό στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Έτσι πιο... γλυκό! Με buzzer beater του Βαγιαννίδη στο 97' ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο στο άδειο Πανθεσσαλικό!

Live Sport: Γκολ και κούπα από χρυσάφι! Με buzzer beater του Βαγιαννίδη στο 97' από ασίστ του Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός σήκωσε το 20ο Κύπελλο της ιστορίας του και έσωσε τη σεζόν και την Ευρώπη. Σήκωσε το 7ο Πανάθα! Το Βερολίνο γίνεται ΟΑΚΑ και ο Βασιλιάς θέλει να λυγίσει τη Βασίλισσα Ρεάλ και να γίνει ξανά κυρίαρχος στην Ευρωλίγκα.

Φως των Σπορ: Όλοι ξέρουν τι λείπει... Τα τρία σερί Final 4 δείχνουν ποιότητα, διάρκεια και συνέπεια αλλά στον Πειραιά δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι μόνο με τη συμμετοχή. Ζητούμενη η πολυπόθητη τέταρτη κούπα που λείπει στο λιμάνι εδώ και μια δεκαετία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ. Αλλάζει τσιπάκι ο Ολυμπιακός, τα δίνει όλα για το πρωτάθλημα. Το μαύρο κουτί του ημιτελικού και η επόμενη ημέρα.

Ώρα των Σπορ: Τριάδα φωτιά! Από τα 92 φετινά γκολ της ΑΕΚ στα 50 συμμετείχαν οι Ελίασον, Άμραμπατ και Πόνσε. Οδηγός η προσφορά τους για την επόμενη σεζόν αλλά φυσικά δεν αρκούν μόνο τρεις...

Metrosport: Χαρακίρι και αδικία. Σε έναν τελικό-παρωδία που κακοποίησε το ποδόσφαιρο, ο Άρης ήταν άτολμος, δεν έκανε πολλά για να πάρει το Κύπελλο και πλήρωσε δύο αποβολές ενώ είχε βρεθεί με 11 εναντίον 10. Παρατραβηγμένη του Νταρίντα, ξεσήκωσε δικαιολογημένα θύελλα διαμαρτυριων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα