Παπαδημητρίου: «Ξέρουμε τα λάθη μας, σύντομα ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα!»

Παπαδημητρίου: «Ξέρουμε τα λάθη μας, σύντομα ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα!»

Newsroom
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου κάνει δηλώσεις

bet365

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός σύντομα θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Τόνισε, επίσης, μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει ποια λάθη τού κόστισαν εφέτος και ευχαρίστησε όχι μόνο τον Χρήστο Κόντη, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Φατίχ Τερίμ.

Είπε σχετικά: «Είναι σήμερα μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό, προσθέσαμε στην ήδη μεγάλη τροπαιοθήκη του ένα ακόμα Κύπελλο, τέτοιες μέρες κάνουν χαρούμενους όλους όσοι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που συμμετείχαν στις προκρίσεις, διότι για να φτάσει μέχρι τον τελικό ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλες προκρίσεις. Ευχαριστω τον Χρήστο Κόντη και το τιμ του, τους παίκτες, όλους τους εργαζόμενους στον Παναθηναϊκό.

Ο βασικός στόχος μας, που ήταν το πρωτάθλημα, δεν επιτεύχθηκε. Επιτεύχθηκε ο δεύτερος στόχος μας, που ήταν το Κύπελλο. Το Κύπελλο θα μας δώσει τη δύναμη από αύριο κιόλας να αρχίσουμε τη δουλειά. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός δουλεύει σε ένα πρότζεκτ που έχει καλές και κακές στιγμές, αλλά έχει ανοδική πορεία. Ξέρουμε τα λάθη μας. Ξέρουμε τι έχει γίνει λάθος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα εφέτος. Ξέρουμε ότι έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο μας που περιμένει το πρωτάθλημα τόσα πολλά χρόνια και αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι ότι από τη Δευτέρα πάρα πολλή δουλειά και ότι πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα πάρει πρωτάθλημα και θα δώσει στον κόσμο του τη χαρά που περιμένει τόσο καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα