Μπαλτάκος για τους κεκλεισμένων των θυρών τελικούς Κυπέλλου: Δεν πάει άλλο, δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό!

Newsroom
Ο Μπαλτάκος με τον Μπέο στον τελικό Κυπέλλου

bet365

Ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτυάκος εξέφρασε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου τον... αποτροπιασμό του για την εικόνα των κενών εξεδρών στο Πανθσεσσαλικό Στάδιο.

Είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τη λήξη του τελικού Παναθηναϊκός - Αρης 1-0: «Θα πρέπει από την επόμενη σεζόν να φροντίσει η ΕΠΟ, και νομίζω ότι θα το φροντίσει, να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο. Δεν πάει άλλο, δεν είναι ωραίο θέαμα και αυτό είναι που μας απασχολεί. Εγώ, ως ΕΠΟ, δεν μπορώ να μιλήσω για το αποτέλεσμα ούτε να μιλήσω για κάτι άλλο. Αυτό που θέλω είναι να γίνεται ο τελικός με κόσμο. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό το πράγμα ποτέ και δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό».

Για τη διαιτησία της Φραπάρ ο Μπαλτάκος είπε «δεν μπορώ να σχολιάσω», ενώ για την απόφαση του Αρη να μην παραλάβει τα μετάλλιά του στη στημένη για την απονομή εξέδρα, είπε: «Είναι θέμα πειθαρχικό, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι».

Επισημαίνεται ότι ο Τάκης Μπαλτάκος θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ, καθώς έχουν προκηρυχθεί εκλογές στις 22 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα