Τελικός Κυπέλλου: Τι έγινε μετά την απονομή με τα μετάλλια του Αρη

Οι παίκτες του Αρη

bet365

Ο Αρης σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές κοντά στη διοργανώτρια Αρχή του Κυπέλλου ζήτησε να παραλάβει μετά το πέρας της απονομής τα μετάλλιά του.

Είχε και συνέχεια το... μέτωπο του Αρη σε σχέση με τη διαδικασία της απονομής των μεταλλίων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προσήλθε στην απονομή και δεν πήρε σε πρώτη φάση τα μετάλλιά της. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από πηγές κοντά στην ΕΠΟ ο Αρης στη συνέχεια ζήτησε τα μετάλλια και αυτά πήγαν στα αποδυτήρια για να τα πάρουν οι παίκτες του και το staff του. Είναι πάντως επιβεβαιωμένο ότι τα μετάλλιά του ο Αρης δεν τα πήρε την ώρα της απονομής αλλά και του τελετουργικού μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου όπου έχασε από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Όπως και να έχει υπάρχουν πολλά ερωτήματα αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν αλλά και συνέβησαν. Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ πάντως δεν ξαναβγήκε από τα αποδυτήρια μετά την ένταση που υπήρξε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα