Καρυπίδης: «Αίσχος και ντροπή… η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια»

Καρυπίδης: «Αίσχος και ντροπή… η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια»

Newsroom
Ο Καρυπίδης

bet365

Στον Άρη επικρατεί οργή για τις αποφάσεις της Γαλλίδας Φραπάρ και με δήλωσή του ο Θόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε ότι όλα έγιναν βάσει σχεδίου!

Μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ήταν έξαλλος με τη Γαλλίδα Φραπάρ και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν συνεργάτες του καθώς κινήθηκαν ενάντια στη 41χρονη διαιτητή. Οι «κίτρινοι» είναι οργισμένοι με την αποβολή του Βλάντιμιρ Νταρίντα σε μια φάση στην οποία ο Τσέχος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη δίχως όμως να κάνει ούτε φάουλ!
«Κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί ήθελαν τελικό χωρίς κόσμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Με τα αίσχη που έγιναν από την Γαλλίδα που φέρανε, είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Όλα εγιναν βάσει σχεδίου.

Η ξεφτίλα σας δεν εχει όρια. Τέτοιο «χειρουργείο» είχαμε χρόνια να δούμε! Δυο κόκκινες σε έξι λεπτά !!! Το αποκορύφωμα του σχεδίου τους ήταν που η Γαλλίδα σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά τη σέντρα στο γκολ. Εκεί φάνηκε η ενοχή της και το άγχος της να τελειώσει το ματς. Αίσχος και ντροπή», δήλωσε οργισμένος ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα