Σύζυγος Παλάσιος: «Ντροπή και απόλυτη έλλειψη σεβασμού»

Σύζυγος Παλάσιος: «Ντροπή και απόλυτη έλλειψη σεβασμού»

Newsroom
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού

bet365

Η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος ξέσπασε για την απόφαση του Χρήστου Κόντη να αφήσει εκτός 20αδας τον Αργεντινό εξτρέμ από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος δεν βρέθηκε ούτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη και η Γιόχα, η σύζυγος του Αργεντινού εξτρέμ των «πρασίνων» ξέσπασε κάνοντας λόγο για ντροπή και για έλλειψη σεβασμού.

«Αυτή είναι μια ντροπή, είναι μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Απλά θέλω να κερδίσουν το Κύπελλο για τους οπαδούς και για κάθε έναν από τους παίκτες και τις οικογένειές τους οι οποίοι δεν χρειάστηκε να ανεχτούν αυτές τις δυστυχίες. ΝΤΡΟΠΗ», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε έπειτα:

«Πόσο άξιος σεβασμού είσαι. Είμαι περήφανη πως υπέμεινες όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες δίχως να πεις λέξη. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα μηνύματα. Νίκη για όλους εσάς».

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα