Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με το κεντρικό σύνθημα ότι το ποδόσφαιρο είναι ζωή

Πλάνα από αγώνα

bet365

Με κεντρικό σύνθημα «Το ποδόσφαιρο είναι ζωή» (#FootballIsLife) και μια σειρά από δράσεις προς ποικίλες κοινωνικές κατευθύνσεις, η ΕΠΟ διοργανώνει τον 80ό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Aπό την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, η Ομοσπονδία και οι ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των «4» ένωσαν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο με στόχο την εξάλειψή της από αυτό. Η δράση κατά της βίας ξεκίνησε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Παναιτωλικός-Άρης την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και συνεχίστηκε στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης και από τα οποία αναδείχτηκαν οι σημερινοί φιναλίστ.

Η ΕΠΟ τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κάθε μορφής βίας και κάθε ενέργειας που είναι αντίθετη με το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, με βασικό σύνθημα το #Football_Is_Life. Που είναι και το κεντρικό σύνθημα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα