Παναθηναϊκός: «Απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό Κυπέλλου, δεν υπάρχουν επαφές με προπονητές»

Newsroom
Ο Χρήστος Κόντης

bet365

Το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη και μόνο σε αυτόν έχουν στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαψεύδουν δημοσιεύματα περί επαφών με υποψήφιους προπονητές.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν το τρόπαιο μετά από μια χρονιά που στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν. Στο τριφύλλι» έχουν στραμμένα τα βλέμματα μόνο στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» και γι' αυτό διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές με προπονητές. Η ομάδα με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι κοιτάζει μόνο την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά όλα τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ περί επαφών με προπονητές. Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στο στόχο της κατάκτησης του».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα