Άρης: Αναχωρεί για Βόλο – Δεν ανακοίνωσε αποστολή

Άρης: Αναχωρεί για Βόλο – Δεν ανακοίνωσε αποστολή

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού Κυπέλλου (25/5, 20:30) με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σε λίγη ώρα η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και η αποστολή πριν ξεκινήσει το ταξίδι για τον Βόλο θα περάσει από το «Κλ. Βικελίδης» για το τελικό «ξεπροβόδισμα» από τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι ήδη είναι εκεί συγκεντρωμένοι. Οι «κίτρινοι» δεν ανακοίνωσαν αποστολή δίχως να σημαίνει αυτό ότι ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί προβλήματα. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο (24/5, 18:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι… «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τον Βόλο.

Αύριο, Παρασκευή, με την προπόνηση που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον τελικό «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05, 20:30)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα