Τελικός Κυπέλλου: Οριστικά χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – Άρης με απόφαση της ΔΕΑΒ

Newsroom
panthessaliko_kypello

bet365

Και τυπικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό μετά από σχετική ανακοίνωση και της ΔΕΑΒ.

Αυτό που όλοι γνώριζαν, δηλαδή πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο, είναι πλέον και τυπικά γνωστό. Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι αυτό θα γίνει σε άδειο γήπεδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την διεξαγωγή ενός ακόμα τελικού Κυπέλλου χωρίς παρουσία φιλάθλων, έχει ως εξής: «Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 25/5/2024, για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα