Καρυπίδης: «Κοροϊδευόμαστε; Πώς θα πάνε 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια; Με υποβρύχιο;»

Καρυπίδης

bet365

Στον Άρη επικρατεί οργή για το αποτέλεσμα της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε λόγο για μια σύσκεψη παρωδία από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι μόνο ο Άρης ήθελε την παρουσία φιλάθλων.

Μάλιστα η απόφαση εφαρμογής του ΚΑΠ με την παροχή μόλις 30 προσκλήσεων σε κάθε ομάδα και η μηδενική ελαστικότητα ως προς την εξασφάλιση περισσοτέρων προσκλήσεων προκάλεσε την έντονη ενόχληση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

«Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δηλαδή πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια που μάλιστα είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ πείτε το μας ξεκάθαρα εδώ και τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Άρης κατέθεσε κάθε δυνατή πρόταση για τη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων. Αφού πρότεινε τη μοιρασιά των εξόδων για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας υποστηρίζοντας ότι υπάρχει διαθέσιμος χρόνος, ταυτόχρονα ήταν ελαστικός ως προς τον αριθμό των φιλάθλων της κάθε πλευράς αλλά συνάντηση την απόλυτη άρνηση του Παναθηναϊκού καθώς η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είναι εξαιρετικά βολικό για την ίδια το σενάριο πραγματοποίησης του τελικού δίχως φιλάθλους ενώ η ΕΠΟ άφησε τους δύο φιναλίστ να διαφωνήσουν αποφεύγοντας να πάρει θέση.

Κι έτσι ένας ακόμη τελικός Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει μεταξύ… συγγενών και φίλων και η εικόνα θα αποτελέσει ένα ακόμη βάναυσο χτύπημα στην αξία του προϊόντος για την οποία, προφανώς, ελάχιστοι κόπτονται…

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα