Άρης: Όποιος θέλει κόσμο πιέζει για Βόλο, όποιος δεν θέλει ονειρεύονταν ΟΑΚΑ!

Άρης: Όποιος θέλει κόσμο πιέζει για Βόλο, όποιος δεν θέλει ονειρεύονταν ΟΑΚΑ!

Άρης: Όποιος θέλει κόσμο πιέζει για Βόλο, όποιος δεν θέλει ονειρεύονταν ΟΑΚΑ!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο Gazzetta για το απόλυτο…ξεγύμνωμα στο θέμα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την συνέχεια των play off για τον Άρη.

Θα αρχίσω από τα παιχνίδια των play off που ξεκάθαρα πλέον για τον Άρη έχουν αποκτήσει ένα χαρακτήρα προετοιμασίας της ομάδας για τον τελικό. Έξι παιχνίδια στα οποία ο Άρης θα παίξει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχει αγωνιστεί ως τώρα. Με στόχο τη νίκη, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό του ότι και ροτέισον πρέπει να κάνει και προσεκτικός να είναι σε όλα τα παιχνίδια γιατί ή ουσία για την ομάδα του Μάντζιου είναι στις 18 Μαΐου.

Για εμένα έχει 2 διαφορετικές 3αδες αγώνων στο εξής. Τα εκτός έδρας με ΑΕΚ, ΠΑΟ και Λαμία και τα εντός έδρας με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι στα τρία παιχνίδια εντός έδρας θα υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο της παρουσίας του κόσμου και ειδικά το τελευταίο ματς θα είναι αυτό που ο κόσμος θα σπεύσει για να εμψυχώσει την ομάδα ενόψει του τελικού 6 μέρες αργότερα.

Μάθαμε την έδρα του τελικού, ερωτηματικό η ημερομηνία

Βέβαια το…18 είναι κάπως στον αέρα καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές εφόσον έστω ένας εκ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ προκριθούν. Την ίδια στιγμή προφανώς και δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού. Άρης-Παναθηναϊκός παίζουν οπότε γιατί να αλλάξει το 18 Μαΐου. Εφόσον προκριθούν οι ελληνικές ομάδες πολύ απλά θα πάνε πίσω τα 2-3 παιχνίδια των play-off. Ο Άρης με τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξουν στις 18 Μαΐου και φυσικά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό, όπως εξ αρχής σας είχαμε αναφέρει από αυτή την γωνιά πραγματικής ενημέρωσης, όταν διαβάζατε τα περί ΟΑΚΑ που αποτελούν την επιθυμία του Παναθηναϊκού να παίξει χωρίς ταξίδι στην ευρωπαϊκή του έδρα.

Η ξεκάθαρη στάση του Καρυπίδη που δεν έκανε πίσω παρά τις πολλές πιέσεις που δέχτηκε οδηγεί το παιχνίδι στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη και βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι με όσα έγιναν την Παρασκευή για μία ακόμα φορά ο Άρης ξεβράκωσε όλες τις μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο να οδηγηθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Στο ακατάλληλο να σημειώσουμε ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν το διαβάζουμε και δεν το ακούμε πουθενά.
Όποιος θέλει με κόσμο το δείχνει έμπρακτα…

Ο φαταουλισμός που σας έγραφα στο προηγούμενο blog μου, η έπαρση και η υποτίμηση του Άρη είναι ξεκάθαρη, αλλά κυριολεκτικά ξεμπροστιάστηκε από τον έξυπνο τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα ο ιδιοκτήτης του Άρη. Προσπερνάω το γεγονός ότι η ΕΠΟ που κατά δήλωση του κ. Μπαλτάκου θα…βοηθούσε για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό αρνήθηκε να διαθέσει 70.000 ευρώ. Και ρωτάω εγώ. Με 14-15.000 εισιτήρια η ΕΠΟ θα τα έβγαζε τα χρήματα αυτά από τα ποσοστά που της αναλογούν; Τα διπλά θα έβγαζε είναι η απάντηση.

Γιατί, λοιπόν, είπε όχι; Ρητορική η ερώτηση. Το Πανθεσσαλικό έχει φτιαχτεί με χρήματα του ελληνικού λαού; Πώς, λοιπόν, αφήνουμε στην ευχέρεια του ΝΠΣ Βόλος αν θα είναι κατάλληλο; Θα δώσει ο ΝΠΣ Βόλος των 250-300 φιλάθλων χρήματα που σύμφωνα με τον κ. Μπέο είναι 260.000 ευρώ; Θα τα δώσει η δημοτική αρχή; Η ΕΠΟ δεν θα έπρεπε ήδη να έχει μεριμνήσει για την έδρα του τελικού βάσει προκήρυξης; Τι ρωτάω θα πει κάποιος. Διαβάζω όμως από τους ανθρώπους που διαχρονικά κάνουν το άσπρο…πράσινο ότι ο Άρης επέλεξε τελικό χωρίς κόσμο!

Τους εξέθεσε ο Καρυπίδης…

Προπαγάνδα χείριστου είδους! Ο Άρης επέλεξε τελικό σε ουδέτερη έδρα ΜΕ ΚΟΣΜΟ! Αν το παιχνίδι γίνει χωρίς κόσμο θα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που αντί να πιέσει μαζί με τον Άρη την ΕΠΟ για να είναι έτοιμο το γήπεδο, έπαιξε…πόκερ νομίζοντας ότι ο Άρης θα υποχωρήσει και θα πάει στο ΟΑΚΑ! Μάλιστα ο Άρης δείχνει και με άλλο τρόπο την θέληση του να γίνει το ματς με κόσμο. Πληρώνει ο ίδιος ο Καρυπίδης τα 70.000 που θα έπρεπε να πληρώσει η ΕΠΟ!!! Τι λέτε θα δεχτούν; Θα το μάθουμε αύριο. Αν όμως το ματς γίνει κεκλεισμένων τότε αυτό θα το έχει επιλέξει πρώτιστα η ΕΠΟ, σε δεύτερο βαθμό η κυβέρνηση που δεν επεμβαίνει σε ένα κρατικό γήπεδο που έχει παραχωρηθεί στην τοπική δημοτική αρχή και φυσικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την στάση της περί μη αρκετών εισιτηρίων. NA ΔΩ ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ FAINAL FOUR. Τι θα πει εκεί, δεν μου φτάνουν τα 3-4000, δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου να γίνει…κεκλεισμένων; Λίγη ντροπή ρε παιδιά… Φτάνει ο φαταουλισμός, φτάνει με το να θέλετε πάντα να δημιουργήσετε υπέρ σας συνθήκες εξωαγωνιστικά, φτάνει με το ΟΑΚΑ. Φτάνει…

Πανθεσσαλικό και αν είστε μάγκες όπως ο Άρης, πιέστε να έρθει και ο κόσμος σας. Ακόμα και η θύρα 13 συμφώνησε με την πρόταση του Άρη για να γίνει ο τελικός Βικελίδης, αλλά είπε ΟΧΙ ο Τερίμ! Μα γιατί; ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΟΧΙ!

Πανθεσσαλικό με κόσμο, αλλιώς κεκλεισμένων, ώστε να μείνει Θεσσαλονίκη ο κόσμος του Άρη για να έχουν και περισσότερη δουλειά το βράδυ της 18ης Μαΐου οι καντίνες στον Λευκό Πύργο…

ΥΓ1 Μία ακόμα…είδηση αναφορικά με τον Άρη που οι…αντικειμενικοί τιμητές της αλήθειας έγραφαν και έλεγαν ψέματα για τελικό στο ΟΑΚΑ. Μετά την τιμωρία για τον Ντουρμισάι, το ένταλμα σύλληψης για Καρυπίδη, την μη αδειοδότηση του Άρη (εις διπλούν), την υπόθεση Λάτσκοφ, την μεταγραφή Μαντσίνι στον Ολυμπιακό, την μεταγραφή Φαμπιάνο σε Παναθηναικό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (εντάξει το τερμάτισαν με τον Βραζιλιάνο), την μεταγραφή Μπράμπετς στον ΠΑΟ και φυσικά το αποκορύφωμα της μεταγραφής Πάλμα στην ΑΕΚ. Αυτές είναι οι πιο χαρακτηριστικές μπαρούφες γιατί υπάρχουν και δεκάδες άλλες λιγότερο χαρακτηριστικές (εκτός αν τους εμπιστεύεστε και είστε και άστεγοι μετά τα ματς με ΟΣΦΠ πέρσι και ΑΕΚ φέτος), «τρύπημα» στο μυαλό του Αρειανού που φυσικά στρέφονταν και εναντίον όσων πολύ απλά έγραφαν και έλεγαν την αλήθεια. Όπως δηλαδή και με την έδρα του τελικού…

ΥΓ2 Πολύ σημαντική η νίκη του μπασκετικού Άρη στο Περιστέρι. Ο Άρης δείχνει ότι στα play off δεν θα μασήσει από μειονέκτημα έδρας και θυμηθείτε ότι από το επόμενο ματς επιστρέφει και ο Γκάλινατ…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!