Με «χόρτο μαγικό» πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση οι παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να πιάνει 3 πέναλτι ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια πρόκριση που οι παίκτες του «τριφυλλιού» πανηγύρισαν μπροστά στην «Θύρα 13», τραγουδώντας με τον κόσμο το «χόρτο μαγικό».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μια διαδικασία στην οποία ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο τεράστιος πρωταγωνιστής αποκρούοντας 3 πέναλτι. Μετά και το τελευταίο άστοχο του Σαμάτα, όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή πρόκριση. Στην συνέχεια πήγαν προς το μέρος των οργανωμένων στην «Θύρα 13» και όλοι μαζί τραγουδούσαν το «χόρτο μαγικό». Στην συνέχεια ο κόσμος αποθέωσε τον Ντραγκόφσκι με τον Πολωνό να δίνει την φανέλα του σε ένα μικρό φίλο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα