Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά και οι πανηγυρισμοί των Αλαφούζου, Τερίμ (vid)

Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά και οι πανηγυρισμοί των Αλαφούζου, Τερίμ (vid)

Newsroom
Αλαφουζος - Τεριμ

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου και πανηγύρισε μαζί με τον Φατίχ Τερίμ.

Μετά από ένα «θρίλερ» ο Παναθηναϊκός πήρε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου με επιμέρους σκορ 6-5 κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Στην κανονική διάρκεια ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 και έτσι «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με το ίδιο αποτέλεσμα στην Τούμπα, ενώ στην παράταση οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους αλλά ο Λημνίος με buzzer beater μείωσε σε 1-2 για το «τριφύλλι» και η σειρά κρίθηκε στην έξτρα ψυχοφθόρο διαδικασία.

Εκεί «μίλησε» ο γκολκίπερ τους Ντραγκόφσκι που προχώρησε σε τρεις αποκρούσεις, ο Σαμάτα αστόχησε επίσης και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρόκριση.

Αμέσως μετά το φινάλε ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον προπονητή του Φατίχ Τερίμ, ενώ αμφότεροι δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα