Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά και οι πανηγυρισμοί των Αλαφούζου, Τερίμ (vid)

Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά και οι πανηγυρισμοί των Αλαφούζου, Τερίμ (vid)

Newsroom
Αλαφουζος - Τεριμ

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου και πανηγύρισε μαζί με τον Φατίχ Τερίμ.

Μετά από ένα «θρίλερ» ο Παναθηναϊκός πήρε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου με επιμέρους σκορ 6-5 κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Στην κανονική διάρκεια ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 και έτσι «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με το ίδιο αποτέλεσμα στην Τούμπα, ενώ στην παράταση οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους αλλά ο Λημνίος με buzzer beater μείωσε σε 1-2 για το «τριφύλλι» και η σειρά κρίθηκε στην έξτρα ψυχοφθόρο διαδικασία.

Εκεί «μίλησε» ο γκολκίπερ τους Ντραγκόφσκι που προχώρησε σε τρεις αποκρούσεις, ο Σαμάτα αστόχησε επίσης και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρόκριση.

Αμέσως μετά το φινάλε ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον προπονητή του Φατίχ Τερίμ, ενώ αμφότεροι δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα