Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στη Λεωφόρο Κοτσόλης, Μπράτσος και Λέτο

Βασίλης Μπαλατσός
Κοτσόλης, Μπράτσος, Λέτο

bet365

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, ο άμεσος συνεργάτης του Σεμπαστάν Λέτο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανος Κοτσόλης βρέθηκαν στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς... Λεωφόρου η Κηφισιά. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» η ομάδα των Βορείων Προαστίων εστιάζει στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Σε αυτό το πλαίσιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» βρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπράτσος, ο άμεσος συνεργάτης του Σεμπαστάν Λέτο και ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Στέφανος Κοτσόλης.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Αργεντινός όσο και ο παλαίμαχος Έλληνας τερματοφύλακας έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα. O Λέτο αγωνίστηκε με το Τριφύλλι συνολικά έξι χρόνια σε δυο θητείες (2009-13, 2016-17). Ο Κοτσόλης ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάνοντας επίσης δυο θητείες (1998-2005, 2011-17).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα