Παναθηναϊκός: Βασικοί Μπακασέτας, Ζέκα και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Βασικοί Μπακασέτας, Ζέκα και Ιωαννίδης

Newsroom
ioannidis_intime

bet365

Ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει στο «9» του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα. Στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» και οι Μπακασέτας, Ζέκα.

Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ιωαννίδης, στον δεύτερο ημιτελικό του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα στη Λεωφόρο (19:00) και οι «πράσινοι» θα κληθούν να «υπερασπιστούν» το 1-0 που κέρδισαν στην Τούμπα.

Ετσι ο Ελληνας φορ επιστρέφει στη δράση μετά από περίπου ένα μήνα, καθώς η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 24 Ιανουαρίου στο Περιστέρι.

Στην ενδεκάδα του Φατίχ Τερίμ είναι και ο Μπακασέτας που το πρωί έπεσε η ποινή του, όπως και ο Ζέκα.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος κόουτς θα ξεκινήσει με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα, τους Ζέκα, Τσέριν στα «6αρο-8άρια», τους Παλάσιος, Μπερνάρντ στα άκρα και τον Μπακασέτα πίσω από τον Ιωαννίδη.

ghff

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα