Βέλεθ: «Πέρασα πολλά φέτος και είμαι χαρούμενος που κάναμε το πρώτο βήμα»

Βέλεθ: «Πέρασα πολλά φέτος και είμαι χαρούμενος που κάναμε το πρώτο βήμα»

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ σημείωσε το παρθενικό γκολ του με τη φανέλα του Άρη – στη δεύτερη θητεία του – και σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στα κανάλια COSMOTE για τη νίκη των «κίτρινων» επί του Παναιτωλικού και αρχικά παραδέχθηκε ότι… «στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, θα έλεγα ότι δώσαμε ευκαιρίες στον Παναιτωλικό να μας απειλήσει αλλά ο Χουλιάν είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Είχαμε βέβαια κι εμείς δύο-τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο ημίχρονο του αγώνα μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε δύο πράγματα. Να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ρωτήθηκε για το γκολ που σημείωσε. «Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Πέρασα πολλά φέτος και είμαι χαρούμενος που τη βοήθησα για το πρώτο βήμα». Εκεί του σημειώθηκε ότι πρόπερσι κατέκτησε το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό καθώς αυτός είναι και ο στόχος του Άρη. «Ελπίζω να τα καταφέρω και φέτος, αλλά να μη βιαζόμαστε, απλά κάναμε το πρώτο βήμα για τον τελικό».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα