Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Τσιντώτας και... δοκάρι στέρησαν την ισοφάριση στον Ιωαννίδη από το σημείο του πέναλτι (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο σε 2-2 όμως ο Ιωαννίδης είδε τον Τσιντώτα και το... δοκάρι να του στερεί την ευκαιρία να το κάνει από το σημείο του πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει πέναλτι για παράβαση του Ασεβέδο στον Ιωαννίδη εκτός φάσης μέσα στην περιοχή, την οποία είδε ο Διαμαντόπουλος μέσω του VAR στο 89', για φέρει το ματς στα ίσια κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας φορ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Τσιντώτας κατάλαβε τις προθέσεις του, με τη βοήθεια του δοκαριού εξουδετέρωσε την εκτέλεσή του και στη συνέχεια της φάσης, η προβολή του διεθνή επιθετικού σταμάτησε στη δοκό του πορτιέρε.

Άξιο αναφοράς είναι ότι παρότι η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, στο γήπεδο άρχισε να παίζει ο ύμνος της ομάδας, σαν έχει μπει γκολ και ενώ το παιχνίδι ήταν σε ροή αγώνα, ο ύμνος έπαιζε κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα