Ζουμπούλης (υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ Άρης): «Μαφιόζικο χτύπημα, να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι»

Ζουμπούλης (υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ Άρης): «Μαφιόζικο χτύπημα, να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Σταύρου Μάνταλου καθώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης, χαρακτήρισε μαφιόζικο το χτύπημα απαιτώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Με δηλώσεις του μετά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο Παντελής Ζουμπούλης, υποστήριξε ότι… «ως ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας στη σύντροφο του κυρίου Μάνταλου. Ζητούμε να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι. Είναι ξεκάθαρα μαφιόζικο χτύπημα, θα φοβούνται οι γυναίκες και τα παιδιά μας γήπεδο θα πρέπει η πολιτεία και οι αρχές να βρουν γρήγορα τους ένοχους. Αντί να περιμένουμε ότι θα εξαλειφτούν τα φαινόμενα της βίας δυστυχώς συνέβη αυτό το περιστατικό και είναι πολύ ανησυχητικό Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά και απαιτεί να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθεί το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα