Ατρόμητος: Προπονήθηκαν οι Έρλινγκμαρκ και Φριντζόνσον

Ατρόμητος: Προπονήθηκαν οι Έρλινγκμαρκ και Φριντζόνσον

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Σάσα Ίλιτς να βλέπει δύο παίκτες να επιστρέφουν.

Λίγες μέρες μετά τη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς.

Συγκεκριμένα:

«Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαζαράκη άρχισε η μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να αποτελείται από τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ και οι οποίοι πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και από το δεύτερο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν κανονικά.

 

Μεταξύ αυτών και οι Έρλινγκμαρκ και Φριντζόνσον, που μπήκαν κανονικά ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Γιώργος Τζοβάρας που ανεβάζει ρυθμούς.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα