Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Καμαρά και το σύνθημα εν όψει της συνέχειας

Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Καμαρά και το σύνθημα εν όψει της συνέχειας

Newsroom
Καμαρά

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Μαντί Καμαρά απολογήθηκε για το χαμένο του πέναλτι, καθώς έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας.

Μοιραίος αποδείχθηκε ο Μαντί Καμαρά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο μέσος από τη Γουινέα αστόχησε στο 8ο πέναλτι του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Καμαρά θέλησε να απολογηθεί για το πέναλτι και με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, στέλνοντας παράλληλα σύνθημα για μια καλύτερη συνέχεια.

«Συγγνώμη από όλους τους Ολυμπιακούς! Παλέψαμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Αλλά δυστυχώς… θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να φέρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν», έγραψε στην ανάρτηση του ο χαφ των «ερυθρολεύκων».

Καμαρά

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα