Λουτσέσκου: «Δείξαμε υπευθυνότητα, τα πράγματα έκαναν πιο εύκολα μετά τα 2 γκολ» (vid)

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Στην υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τον Πανσερραϊκό στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου επισημαίνοντας πως όλα κρίθηκαν στο γρήγορο 2-0.

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ και στις Σέρρες με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 4-0 του Πανσερραϊκού και ουσιαστικά να προκρίνονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν σωστή προσέγγιση. Ο Πανσερραϊκός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, εμείς δείξαμε υπευθυνότητα με ή χωρίς τη μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που τρέχει πολύ. Θεωρώ ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από μας όταν καταφέραμε σκοράραμε τα δύο γκολ. Δεν μπορούσα να πω κάτι στους παίκτες μας με αυτό το σκορ, μας ενδιέφερε περισσότερο να είναι υπεύθυνοι καλύπτοντας χώρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα