Άρης: Με Κουέστα στην 11αδα για τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Άρης: Με Κουέστα στην 11αδα για τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Ο Άρης

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα θα σφίξει τα δόντια και θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη στον δεύτερο αγώνα (19:00) του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» όπου διακυβεύεται και η πρόκριση στη φάση των «8» του θεσμού.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από οσφυαλγία, γι’ αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και πιθανόν να υποβλήθηκε και σε παυσίπονη ένεση για να καταφέρει να βρεθεί στην 11αδα του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ. Η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα αποτελούσε εξάλλου τη μοναδική αμφιβολία καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη επιλέγοντας τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στον πρώτο αγώνα (0-0) στην OPAP ARENA.

Μόζες Οντουμπάτζο και Μάρτιν Μοντόγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά άκρα ενώ οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο τραυματισμός του Ζαν Ζουλ σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα (για να βγάλει 90λεπτο) του Μπίργκερ Βερστράτε οδήγησε στη λύση του Σέικ Ντουκουρέ ο οποίος είναι στον άξονα μαζί με τους Νέβεν Τζούρασεκ, Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Στην τριάδα της επίθεσης επίσης δεν άλλαξε κάτι με τους Σάπι Σουλεϊμάνοφ (δεξιά), Κίκε Σαβέριο (αριστερά) και τον Λορέν Μορόν στην κορυφή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα