Η αποστολή της ΑΕΛ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Newsroom
ΑΕΛ

bet365

Με στόχο να καταφέρει να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, η ΑΕΛ φιλοξενείται την Τρίτη από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Την αποστολή των «βυσσινί» γνωστοποίησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Μπορεί η ΑΕΛ να συνεχίζει την μεγάλη μάχη με τον Λεβαδειακό για την άνοδο στην Super League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει παρατήσει το Κύπελλο. Οι Θεσσαλοί μετά το 1-1 στην AEL FC Arena, φιλοξενούνται την Τρίτη από τον Ατρόμητο (19:00) και σίγουρα θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση σε μια διοργάνωση που έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν.

Σήμερα Δευτέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του και στην συνέχεια έγινε γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι 22 παίκτες που επίλεξε ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Στάμου, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Πλέγας, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Παπαγεωργίου Κ., Νινίκας, Kossonou, Andrada, Stina, Νίνο, Βλιώρας, Μαυριάς και Ογκμπόε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα