Άρης: Ίδιο σχήμα, ίδια πρόσωπα στην 11αδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Άρης: Ίδιο σχήμα, ίδια πρόσωπα στην 11αδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν προχώρησε στην παραμικρή αλλαγή στο αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα Κυπέλλου (19:30) με την ΑΕΚ καθώς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που νίκησαν στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η απόφαση ήταν αναμενόμενη από τον 54χρονο τεχνικό λόγω της κρισιμότητας του αγώνα αλλά και των διαθέσιμων επιλογών. Για παράδειγμα, αν είχε τον Μπίργκερ Βερστράτε στη διάθεσή του, πιθανόν να είχε επιλέξει τον Βέλγο για τη θέση του αμυντικού χαφ. Κι έτσι διατηρήθηκε σ’ αυτόν τον ρόλο ο Ζαν Ζουλ έχοντας δίπλα του τον Νέβεν Τζούρασεκ αλλά και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Στην αμυντικά τετράδα, Μοντόγια και Οντουμπάτζο είναι στην αριστερή και δεξιά πλευρά ενώ οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς είναι οι δύο στόπερ. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Κίκε Σαβέριο στην αντίστοιχη αριστερή και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα