ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μάνταλο με Αρη

ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μάνταλο με Αρη

Newsroom
mantalos_intime

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Αρη, όπου ο Μάνταλος δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό (10/1) αγώνα της με τον Αρη, που θα είναι ο πρώτος του «ζευγαριού» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει εκ νέου τον Μάνταλο που πάντως ανήμερα της αναμέτρησης θα προπονηθεί κανονικά, ενώ εκτός παραμένουν και οι Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι, Χατζισαφί που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής οι δύο πρώτοι και Ασίας οι ισάριθμοι τελευταίοι αντίστοιχα.

Ο Πελάδο αναμένεται να προχωρήσει σε rotation, όπως άλλωστε το συνηθίζει στη διοργάνωση, ειδικά δε όταν προηγήθηκε ντέρμπι (το 2-1 επί του Ολυμπιακού) και έπεται ακόμα ένα, αυτό με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα