ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Κουλιεράκη, παραμένει εκτός όπως και ο Τάισον

ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Κουλιεράκη, παραμένει εκτός όπως και ο Τάισον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Κουλιεράκη, παραμένει εκτός όπως και ο Τάισον

bet365

Ευχάριστα είναι τα νέα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ. Τι ισχύει για Κουλιεράκη και Τάισον ενόψει Λαμίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Λαμία, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να βάλουν θεμέλια πρόκρισης σε έναν ακόμα τελικό Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός προπονήσεων παρέμεινε τόσο ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, όσο και ο Τάισον, οι δύο τελευταίοι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν καθαρή, παρόλο αυτά συνεχίζει θεραπείες και μόλις υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ατομικό πρόγραμμα, άρα πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τη Λαμία, όπως και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Τόμας Μουργκ, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάσμιν Κούρτιτς, Αντρέ Βιεϊρίνια, Νίκολας Κουαλιάτα.

H Τρίτη (7/2) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής δούλεψαν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε κάποια ειδικά σετ ασκήσεων για τον κάθε παίκτη.

Την Τετάρτη (8/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία.

@Photo credits: PAOK FC
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα