Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ, υποψήφιοι για βασικοί οι Σαμασέκου και Κανός

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ, υποψήφιοι για βασικοί οι Σαμασέκου και Κανός

bet365

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο είναι οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ και υποψήφιοι για βασικοί οι Σαμασέκου και Κανός.

Οι Χάμες και Ινμπόμ Χουάνγκ έχουν αποκομίσει προβλήματα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Κολομβιανού να δείχνει πιο δύσκολη ως προς τη συμμετοχή του για την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αποκόμισε προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Χάμες - όπως ανέφερε ο Μίτσελ - έβγαλε ορισμένες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έγινε αλλαγή. Σε αυτή τη φάση δείχνει αμφίβολος για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Novibet Κύπελλο για την Πέμπτη και φαίνεται πως είναι πιο δύσκολο να προλάβει τον αγώνα σε σχέση με τον Ινμπόμ Χουάνγκ που επίσης είναι αμφίβολος με πρόβλημα (έχει πρόβλημα στο πόδι του και συγκεκριμένα στο γόνατο). Εφόσον τελικώς του λείψουν του Ολυμπιακού αυτοί οι παίκτες θα είναι δύο τρομερά σημαντικές απώλειες.

Κατά τα άλλα υποψήφιοι για βασικοί είναι οι Κανός και Σαμασέκου. Επίσης μένει να φανεί εάν θα ενεργοποιηθούν αγωνιστικά για το ματς αυτό οι Φορτούνης και Γκάρι Ροντρίγκες.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα