Χωρίς Στρέζο η Καλλιθέα για τη ρεβάνς με τη Λαμία
Η Καλλιθέα στοχεύει στην πρόκριση στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχοντας πάρει ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ματς στη Λαμία.
Ο βασικός γκολκίπερ Στρέζος δεν θα είναι διαθέσιμος για την Καλλιθέα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Μουνιέ, Μανθάτης, Κωστανάσιος και Χατζημπίδας. Αντίθετα μπήκαν οι νεοαποκτηθέντες Περέιρα και Βλάχος.
Στην αποστολή της Καλλιθέας βρίσκονται οι Πάντος, Κραβαρίτης, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Ελίας, Βασιλούδης, Καινούργιος, Κολτσίδας, Βλάχος, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Λάσκαρης, Ομάρ Σαντάνα, Κακακιός, Ντεμέτριους, Νίλι, Δούμτσης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
