Ολυμπιακός: Αποστολή για τον Ατρόμητο με Ανδρούτσο, Χάμες και Μαρσέλο, εκτός οι μουντιαλικοί

Newsroom
Ολυμπιακός: Αποστολή για τον Ατρόμητο με Ανδρούτσο, Χάμες και Μαρσέλο, εκτός οι μουντιαλικοί

bet365

Ο Μίτσελ έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στους εκλεκτούς για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Μίτσελ έχει τον Ανδρούτσο αλλά και τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο. Εκτός είναι οι μουντιαλικοί Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο, Παπέ Σισέ και Κούντε. Επίσης off τέθηκαν και οι Μπόουλερ, Μπουχαλάκης και Λάιντνερ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το παιχνίδι του Κυπέλλου εναντίον του Ατρόμητου. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το βράδυ της Πέμπτης (15/12, 19:30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/12) με απογευματινή προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα