Άρης: Πρόβλημα με Πίτερ Ετέμπο ενόψει Λεβαδειακού

Άρης: Πρόβλημα με Πίτερ Ετέμπο ενόψει Λεβαδειακού

Newsroom
Άρης: Πρόβλημα με Πίτερ Ετέμπο ενόψει Λεβαδειακού

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου (16/12, 16:00) με τον Λεβαδειακό θα αποφασιστεί στην αυριανή (15/12) τελευταία προπόνηση του Άρη.

Ο Νιγηριανός μέσος του δεν αγωνίστηκε στο μοναδικό παιχνίδι προετοιμασίας των «κίτρινων» απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άρη. Όπως ενημέρωσε ο Άρης, ο Πίτερ Ετέμπο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και στην τελευταία προπόνηση θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου του Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με διετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, γι’ αυτό ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε στα 380 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα