Κύπελλο Ελλάδος: Την Δευτέρα η κλήρωση με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδος: Την Δευτέρα η κλήρωση με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως θα διεξαχθεί την Δευτέρα (14/11) στις 13:00 η κλήρωση για την 6η, 7η και 8η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την 6η, 7η, 8η φάση, αλλά και τον γηπεδούχο του τελικού θα λάβει την ερχόμενη Δευτέρα (14/11-13:00) στο ξενοδοχείο «Marriott Athens».

Καλεσμένος θα είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναίκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, Αντώνης Νικοπολίδης. Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από το epo.gr, αλλά και από την κανάλι της ομοσπονδίας στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/11 στις 13.00 στο ξενοδοχείο Marriott Athens (αίθουσα Aegean) η κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και αυτή για τον γηπεδούχο του τελικού. Η κλήρωση θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα